Lohkia on työkalu, jolla pidät projektin tehtävät ja tapahtumaketjut hallinnassa

Oletko kyllästynyt tekemään kymmeniä tai satoja eri tehtävänootteja, jotka eivät kuitenkaan keskustele keskenään? Luovu useista eri ohjelmista ja tunnuksista, ja keskitä kaikki johto ja ohjaus yhteen näkymään. Säästät työtunteja ja rahaa.

Lohkia on selkeä ja helppokäyttöinen suomalainen ohjelmisto, jonka avulla kaikki työprojektissa mukana olevat tahot tietävät kuka tekee, mitä tekee ja milloin. Lohkiassa hallitset pitkiä tehtävälistoja, mikä mahdollistaa toisistaan riippuvaisten työvaiheiden hallinnan ja ketjuttamisen. Ei enää toisistaan erillisiä tehtäviä, vaan selkeät vaiheet, joissa oikeat ihmiset saavat oikean viestin oikeaan aikaan.

Lohkiassa löydät näppärästi kuhunkin projektin vaiheeseen liittyvät ohjeet ja asiakirjat – ilman turhauttavaa hakemista. Samoin eri tehtävien ja vaiheiden valmistumisen seuranta näkyy sinulle selkeästi ja pystyt keskittämään resursseja sinne, missä työt eivät jostain syystä etene.

Lohkot

Lohkojen avulla asetat työryhmällesi tehtävät, tapahtumat ja määräajat. Toimialariippumaton Lohkia sopii minkä tahansa projektin hallintaan, sillä voit ketjuttaa lohkot haluamallasi tavalla. Tämä helpottaa toisistaan riippuvaisten työvaiheiden seurantaa.

Käyttäjien hallinta

Luo, lisää ja poista käyttäjiä tarpeen mukaan eri lohkoihin ja hallinnoi käyttöoikeuksia helposti. Vaihda tiimin jäseniä ja tuo kumppanit ja asiakkaat keskusteluun myös organisaatiosi ulkopuolelta.

Asiakirjat

Tallenna asiakirjat ja sopimukset turvallisesti pilveen, luokittele asiakirjan julkisuusaste ja jaa tieto tehokkaasti oikeille henkilöille. Siis vain oikeille henkilöille.

Raportit

Kerää data ketterästi ja vie saumattomasti omaan laskutusohjelmaasi! Työajanseurannasta näet paljonko työtunteja on käytetty mihinkin tehtävään ja pystyt reagoimaan viivästyksiin nopeasti. Saat tunti- ja viestiraportit tarvittaessa tehtäväkohtaisesti ja vaihe vaiheelta.

Tiimikalenteri

Yhteisen kalenterinäkymän johdosta tiimin ei tarvitse jakaa henkilökohtaisia kalentereitaan. Lisää ja vie tapahtumat tarvittaessa omaan kalenteriisi, lähetä kokouskutsut asianosaisille ja aikatauluta tehtävät. Näet kunkin tapahtuman statuksen kätevästi värikoodattuna.

Reklamaatiot

Asiakas voi kirjata reklamaatiot tai poikkeamat suoraan projektin tehtävään ja vaiheeseen, ja sinä voit kirjata vastineen tai toimenpiteet samaan näkymään. Lopputulema kuitataan sopijaosapuolien kesken. Tilastosta näet kätevästi valmiit ja kesken olevat reklamaatiot.

Valvonta ja seuranta

Reagoi, ennen kuin on liian myöhäistä! Lohkiassa näet projektin vaiheiden valmistumisasteen ja voit varautua aikataulun ylitysriskiin hyvissä ajoin.

Tietosuoja

Hallitse käyttäjätietoja GDPR:n mukaisesti, määrittele dokumenttien salaustaso ja jaa tieto oikeille henkilöille.

Tiedonhaku

Suodata oleellinen tieto vähemmän tärkeästä jakamalla informaatio oikeisiin lohkoihin – ei enää hakusanojen keksimistä tai sähköpostien selailua!

MAAILMANKARTTA

Lohkia mahdollistaa tapahtumien sijoittamisen kartalle, paikkatietokoordinaatit kohteesta saat hiiren klikkauksella. Näin sijoitat tapahtuman näkymään kartalla mikä mahdollistaa myös tapahtumien hallinnoinnin.

uusisms-lohkia-2

TEKSTIVIESTIT

Keskusteluikkunasta voit lähettää tekstiviestejä tiimiin osallistuville jäsenille ryhminä tai valituille kontakteille. Voit myös tiedottaa tehtävien ja tapahtumien erivaiheista tai muusta asiasta, näin keskustelut tallentuvat juuri oikeaan lohkoon, tehtävään tai tapahtumaan automaattisesti.

Kokeile Lohkiaa ilmaiseksi!

Saat Lohkian kokeilujakson nyt käyttöösi ilmaiseksi. Pääset tutustumaan Lohkian ominaisuuksiin rauhassa: hallitse projektejasi, aikatauluja ja jaa tietoa sähköisesti yhdessä paikassa!

Tietoturvallisuus - oikea tieto oikealle ihmiselle

Lohkiassa kaikki asiakirjat ja keskustelut ovat helposti saatavilla ja muokattavissa. Voit hallinnoida itse luku- ja muokkausoikeuksia, jolloin jokaisella käyttäjällä on vain se tieto minkä hän tarvitsee työnsä suorittamiseen tai projektin seurantaan.

Käyttökohteet

Lohkia soveltuu kaiken kokoisille yrityksille, organisaatioille ja järjestöille. Käyttäjiä ovat projekti- ja operatiivinen johto, työyhteisöt, tiimit, suunnittelijat, asentajat sekä myös työn tilaajat ja asiakkaat. Lohkia voidaan räätälöidä yrityksesi tuotantoprosessin ja graafisen ilmeen mukaiseksi, kysy lisää!

Räätälöitävissä tarpeisiinne

Lohkia voidaan räätälöidä yrityksesi tuotantoprosessin ja graafisen ilmeen mukaiseksi

Kaikki toimialat

Toimialariippumaton Lohkia sopii minkä tahansa projektin hallintaan

Ota yhteyttä ja kokeile Lohkiaa ilmaiseksi !

100 % suomalainen pilvipalvelu

Missiomme on saada asiat hoidettua helpommin.

Lohkia – ketterä hallintapalvelu

Kaikki mitä tarvitset informaation hallintaan

Ota yhteyttä!

+358 44 320 6525 | info@lohkia.fi